Software Dewaele staat ook in voor

Creditsafe

Bij Creditsafe kan u 24/7 direct, online en uitgebreid de financiële en commerciële mogelijkheden onderzoeken van al uw zakenrelaties. Onze producten zijn ontwikkeld voor zowel ervaren als beginnende gebruikers om in de behoeften van alle bedrijven te kunnen voorzien.

Creditsafe werkt zonder eenheden of modules, dus geen vervelende beperkingen of onverwachte rekeningen achteraf.

Door het verstrekken van betrouwbare informatie over elk bedrijf ter wereld kan Creditsafe bedrijven ondersteunen in het optimaliseren van commerciële activiteiten en de minimalisering van kredietrisico's. Meer dan 200.000 gebruikers en 100.000 klanten wereldwijd vertrouwen onze informatie voor de 450.000 zakelijke beslissingen die dagelijks genomen worden. Met meer dan 240 miljoen bedrijfsrapporten online en direct beschikbaar in meer dan 70 landen en elke 10 seconden 100 opgevraagde rapporten, is Creditsafe de meest gebruikte leverancier van handelsinformatie ter wereld.

Creditsafe is dé partner voor zowel nationale als internationale ondernemingen.
Voortdurend groeiend, een warme omgeving en de familiale sfeer hoog in het vaandel, zijn wij er van overtuigd dat wij ook u kunnen helpen, zodat u minder kredietrisico's loopt en meer commerciële kansen kan creëren.