Office 365

Office 365 is de abonnementsformule van Microsoft op hun klassieke Microsoft Office pakket, met daarrond enkele goeduitgebouwde toepassingen, Onedrive (opslag in de Cloud) en Skype wellicht de bekendste zijn. Via het jaarlijkse abonnement beschikt u altijd over de nieuwste technologie voor uw office-pakket.

office 365 software dewaele Uw Office overal bij de hand

Of u nu op kantoor werkt of onderweg bent, u kunt altijd beschikken over de nieuwste versie van uw vertrouwde productiviteitsprogramma's. Met Office-toepassingen —altijd de nieuwste versies—kunt u bestanden maken, bewerken en delen vanaf  pc of Mac, of uw iOS-, Android™- of Windows-apparaat, met wie dan ook en in real time.

Hulpprogramma's voor de professional

Neem de naam van uw bedrijf op in uw zakelijke e-mailadres en vergroot zo uw naamsbekendheid. Promoot uw bedrijf met toegesneden, eenvoudig te maken marketingmaterialen. Communiceer beter met klanten en collega's met een reeks communicatieprogramma's, van e-mail en chatten tot sociale netwerken en videovergaderingen.

Hulpmiddelen voor teamwork

Met 1 TB aan opslagcapaciteit per gebruiker is er meer dan voldoende ruimte voor al uw bestanden. En omdat uw bestanden online zijn opgeslagen, kan u deze altijd en overal met mensen binnen en buiten het bedrijf delen. Met HD-video voor meerdere partijen, de functie voor het delen van inhoud, gedeelde agenda's enteamchats, bent u altijd gesynchroniseerd met uw team.